İstanbul Ticaret Odası ve Silivri Belediyesi nin davetlisi olarak Fildişi Sahilleri Orman Bakanı ve Heyeti ile bir görüşmede bulunulmuştur.

İstanbul Ticaret Odası ve Silivri Belediyesi’nin davetlisi olarak ülkemize ziyaretlerde bulunan Fildişi Cumhuriyeti Orman Bakanı  Sn.Boueka Nabo Clement  ve heyeti Belediye Başkanımız Sn.Özcan Işıklar tarafından makamında kabul edilmişlerdir. Aynı kabulde  Başkanımız Sn.Hakan Kocabaş, Bşk.Yardımcımız Sn.Mesut Söylet ve Yön.Kur.Üyemiz Sn.Mürsel Serter’de bulunmuşlardır.

Belediye Başkanımızın İstanbul ve Silivri’yi anlatmasının arkasından, Başkanımız Hakan Kocabaş’da dernek üyelerimizi, Silivri Sanayiini, hacmimizi anlatarak 2003 yılında hem ithalat hem ihracatın 3-5 milyon dolarlar seviyesinde bugün Fildişine İhracatımızın 13 milyon dolara, ithalatımızında 238 milyon dolara yükselmesinin artan ticareti gösterdiğini vurgulamıştır.

Silivri SİAD üyeleri ile de ihracat-ithalat olanaklarının araştırılması, bir heyet olarak Fildişi’ne gidilmesi yönünde mutabakata varılarak görüşmeler sonlandırılmıştır.

Belediye Başkanımız Sn.Özcan Işıklar’a bu toplantı için teşekkür ederiz.

 

Menü